Topp 7 i Trondheim har i flere år lokket flere tusen mennesker ut i Bymarka. Som navnet spiller på går turen over syv topper, og det samme har Gimse IL tenkt. Melhus-klubben lanserer nå Topp 4 og målet er å lokke hele familien ut på tur. Ideen kom i et lystig lag i begynnelsen av januar.

- Det var Hjørvard Bjørnbeth som kom med ideen, deretter drodlet vi videre og jeg sjekket hva folk rundt meg syntes. De var helt i hundre!, sier leder for trimavdelingen i Gimse, Arne Petter Kjøraas.

Topp 4 arrangeres for første gang 1. juni og arrangementet er også tatt inn i Sagauka, som for alvor starter et par dager senere.

I går lanserte Gimse IL både Facebook-side og egen hjemmeside for arrangementet. Etter hvert vil det bli mulig å melde seg på online via sistnevnte. For dem som foretrekker å se an været er det også mulig å bare møte opp på selve dagen. Start og mål blir på skistadion i Sjetnemarka og alle som deltar får t-skjorte i premie.

Arne Petter Kjøraas i Gimse IL er spent på hvor mange som kommer til å tilbringe første søndag i juni på topptur. Foto: Thomas Olsen