Forrige helg deltok flere lokale friidrettsutøvere i Veidekkelekene på Lillehammer. For familien Bakke ble det en svært hyggelig tur til opplansdhovedstaden. Rakel var syk i forkant av stevnet, men løp likevel inn til 1. plass og ny pers på 400 meter, en distansen hun misliker sterkt.

- Det var helt magisk å løpe under 60 sekunder, men det er helt pyton å løpe 400 meter. Du får syre i hele kroppen, sier Melhus-jenta som løper for oppdalsklubben Vollan.

Lillesøstera Nora deltok i fire løpsøvelser individuelt og kom hjem med tre sølv og en ny personlig rekord.

- Det er artig å ta medalje, sier hun.

I tillegg løp jentene på stafettlaget til Byåsen IL som tok gull.

Emil Vestre fra Leinstrand sikret seg gull på 200 meter i 12-års klassen med tiden 27.18.

- Emil har hatt en fantastisk progresjon og har i år levert en av landets beste tider på 200 meter i sin årsklasse, forteller trener Gudleik Husby.

Emil tok sølvmedalje på 60 meter med tiden 8.59, kun to hundredeler bak førsteplassen. 12-åringen ble imidlertid best i kvalifiseringsrundene med tiden 8.52

Emil Vestre deltok også under Tyrvinglekene i Bærum i februar hvor han tok bronse på 200 meter og sølv på 60 meter.

Sigrid Bjørnsdatter Wahlberg fra Kvål deltok også i stevnet og hadde flere gode prestasjoner.

Emil Vestre fra Leinstrand sikret seg gull på 200 meter i 12-års klassen med tiden 27.18 Foto: Privat