Tidligere i desember ble Melhus/Gimse J16- og G16 klare for Bringserien 2018, som er den mest prestisjetunge turneringen i Håndball-Norge for spillere fra 16 år og nedover.

48 jentelag og 24 guttelag fra hele landet skal spille fire runder fra februar – april, før de beste i hver avdeling til slutt samles i et nasjonalt sluttspill 11.-13. mai 2018.

- Fornøyd med lagene

Onsdag denne uken offentliggjorde Norges Håndballforbund avdelingene og kampene til landsserien. Både jentene og guttene fra Melhus/Gimse må belage seg på lange reiser og tøffe kamper etter jul.

Våre lokale jenter havnet i avdeling 4. Her skal de møte Våg, Grane Arendal, Oppegård, Flint Tønsberg, Skreia, Stranda, Ellingsrud, Kragerø, Bodø HK, Ullern og Årstad.

Guttene fra Melhus/Gimse står oppført i avdeling 1. Her venter kamper mot Bjørnar, Charlottenlund, ROS, Nøtterøy, Ski, Vikhammer, Havørn, ØIF Arendal, Viking TIF, Storhamar og Fjellhammer.

- Vi er fornøyd med lagene vi møter. Vi hadde håpet på Fjellhammer, sier trener Asle Hårsaker for gutter 16 til Trønderbladet.

- En festdag for håndballen

Spesielt morsomt blir det for Melhus/Gimse i runde to 24. - 25. februar. Da har klubben fått dobbeltarrangement i Melhushallen. Både jentene og guttene skal spille sine puljekamper i Bringserien.

- Det blir en festdag for håndballen i Melhus. Vi håper selvfølgelig på fulle tribuner, sier Hårsaker.

Den nasjonale serien kastes i gang 4. februar. I den første runden skal jentene ta turen til Vågsbygd i Kristiansand. Guttene reiser da til Indre Arna i Bergen.

Som nevnt tidligere er Melhus/Gimse satt opp som arrangør i den andre runden i slutten av februar. Både jente- og guttelaget spiller sine kamper i Melhushallen.

I runde tre, 18. mars, tar jentene turen til Stranda på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Denne runden trenger ikke guttene å reise lenger enn til Vikhammer i Malvik.

Den fjerde og siste runden avvikles i Oslo og på Jessheim 20. - 22. april. Her skal alle lagene, både på gutte- og jentesiden, avslutte serien, før det blir klart hvem som går videre til sluttspillet.

Du kan se alle avdelingene og kampene her.