Gimse var det eneste av de lokale lagene som tok seg videre til A-sluttspillet. Leik J16 og G19 måtte begge nøye seg med B-sluttspill etter at lagene tapte samtlige kamper i gruppespillet.

Gimse har deltatt i mange turneringer de siste årene, blant annet Norway Cup, Dana Cup og Skandia Cup, og vet hva som kreves for å ta seg videre. I en jevn gruppe i Gothia Cup endte Gimse på 2. plass med seks poeng bak tyske ATSV Scharmbeckstotel på samme poengsum.

I formiddag var det klart for semifinale mot svenske Jitex BK, som hadde vunnet tre av tre kamper i innledende runde. De svenske jentene startet kampen i et forrykende tempo og presset Gimse bakpå, men slet med å omsette sjansene til mål. Mot spillets gang var det Gimse som tok ledelsen 1-0 ved Helene Åmot Olsen. 1-0 stod seg også til pause.

Etter hvilen fortsatte Jitex presset og laget var farlig frampå ved flere anledninger. Til slutt kom også utlikningen, som kjapt ble fulgt opp med både 2-1 og 3-1. Gimse er dermed slått ut av turneringen.