6-1 over tabelljumbo Kattem og 4–2 over Vegakameratene 2. Det ble fasiten for Melhus Futsal når helgens 1.-divisjonsrunde ble spilt i Leangenhallen. Dermed kan laget vinke farvel til bunnstriden for godt.

Trener Tore Havdal likte det han så i helgens runde og har begynt å se oppover på tabellen:

- Det ser stadig bedre ut. Nå er plutselig tabellen et gledelig syn, ler Havdal.

Topp fire

Melhus er oppe på 4. plass med tolv poeng på like mange kamper når fire kamper nå gjenstår å spille av vinterens sesong.

- Vi har utviklet oss bra gjennom hele sesongen og tatt stadige steg i riktig retning. Samtidig har vi bevist at vi har noe i 1. divisjon å gjøre. Det er tross alt noe annet å spille 1. divisjon futsal enn Heimdal Indoor, påpeker han.

Melhus lå lenge helt i bunnen av tabellen uten ett eneste poeng, men etter fire seire etter nyttår er nå situasjonen en helt annen for Havdals mannskap.

- Jeg registrerer med glede at vi har klatret helt opp på 4. plass på tabellen. Nå er riktignok avstanden stor opp til de tre øverste lagene på tabellen og vi har spilt noen kamper mer enn lagene rundt oss, men nå slipper vi i hvert fall å bekymre oss for nedrykksstrid i de siste kampene, sier Havdal.

Les mer: Byåsen vil ha spiller fra Melhus

Nærmer seg sesongslutt

Det er nå spillefri kommende helg i 1. divisjon før to nye kamper venter for Melhus lørdag 11. februar. Da står NTNUI og serieleder Utleira for tur, før sesongen avsluttes med kamper mot NTNUI og Nardo 25. februar.

Avstanden ned til tabelljumbo Kattem er nå hele ti poeng, så mye skal nå gå galt for at ikke Melhus spiller i 1. divisjon også kommende sesong.