- Det var et godt, spillende lag med mye tempo. Selv om vi hadde noen sjanser selv også, sier Støren-kaptein John Eivind Folstad til Trønderbladet etter et forsmedelig 4-0-tap mot Orkla-rekruttene på Fannrem.

Det var ikke spådd noe særlig godvær for Støren i en av de tøffere bortekampene i 4.divisjon. Ingve Merkets menn kom til Nils Arne Eggens 4-3-3-land med bare fire poeng og hele åtte tap på ti kamper.

Uenig i straffesparket

Tegnene på at mandagens kamp ikke skulle bli så mye bedre, var tidlig klart. Allerede etter et minutt havnet et Orkla-innlegg i Støren-feltet og Magnus Tilseth la en motspiller i bakken. Straffespark til hjemmelaget og 1-0. Deretter kom to kjappe mål og med 3-0 på scoringstavla tidlig, kunne det virkelig bli stygt. Spørsmålet er om det var straffe. Støren var uenig.

- Jeg hørte bare det smalt. De andre sier han var på ball, men jeg så ikke situasjonen selv. Spillerne sier han var på ball, men dommeren bestemmer, sier Støren-kapteinen.

Klasseforskjellen var uansett for stor til at man kan snakke om marginene. Like etter sidebytte satt 4-0 etter et hjørnespark. Resten av kampen ble et pliktløp for begge lag. Støren pumpet og hadde en og annen mulighet, mens hjemmelaget brant en god del scoringsmuligheter etter å ha rullet opp.

TUNG KVELD: Han kunne kost seg med VM-fotball hjemme i stua. I stedet ble det bortekamp og skikkelig blåmandag borte mot Orkla 2 for kaptein John Eivind Folstad og Støren. Foto: Marius Schjei Dahl

- For tynt

Dessuten satt det bare tre mann på benken for gjestene fra Støren. Tre forsvarsspillere er lite å snu et kampbilde med.

- Det blir for tynt når man møter hard motstand, erkjenner Folstad.

Dermed ligger Støren fremdeles helt sist i avdelingen, med fire poeng. Tydal er fire poeng over, mens Meldal er over streken med ti poeng. Ti poeng var nettopp den magiske grensa Merket uttalte at gauldalslaget skulle ha før ferien. Nå er det ferie. Så spørs det å se om Støren kan snu trenden etter sommerferien.