Fotballferien i 2. divisjon er snart over. Lørdag er det igjen tid for å spille om poeng. Rødde åpner høstsesongen mot samme lag som de spilte mot i sesongpremieren, nemlig Raufoss. Den gangen ble de slått 1-4 i Gruva og det blir nok minst like tøft på bortebane. Raufoss kjemper om opprykk innehar for øyeblikket 2. plassen på tabellen, tre poeng bak Elverum.

Rødde på sinde karret seg akkurat over nedrykkstreken før ferien. Få skader i troppen taler for at klubben likevel kan klare å få noe med seg hjem fra Oppland.

- Det er bare Valla (Eirik Valla Dømmen) som er skadet. Han fikk et brudd i leggen, men vi håper at han skal komme tilbake i september, sier lagleder Jon Gunnar Halgunset til Trønderbladet.

Det jobbes også med å forsterke troppen. Ståle Singstad Stegavik fra Kattem har trent med klubben denne uka og forventes å signere for Rødde ifølge Halgunset. Klubben er også i dialog med Kolstad om en spiller.

- Vi kikker etter midtbanefolk, spillere som kan gå inn i førsteelleveren, sier Halgunset.

Trener Geir Arne Kristiansen er for tiden på ferie i USA og rekker ikke lørdagens kamp. Det betyr at Frode Bergmann og Håvard Johannessen får ansvaret fra trenerbenken.