Med et lag påmeldt i 3. divisjon og et lag påmeldt i 4. divisjon, så har laget et tilbud for alle. I tillegg har de yngste spillerne et tilbud på klubbens J17-lag, som spilte seg til semifinale i Skandia Cup for noen uker siden.

Før sesongen uttalte hovedtrener Geir Bekken at laget kom til å variere i prestasjoner, og det har de også gjort.

– Vi har spilt mange gode kamper med begge lagene, men så har det blitt mindre poeng ut av det enn det vi hadde forventet. Vi håper at poengtrenden snur, og vi kommer til å fortsette å jobbe med det vi har gjort så langt. Med unntak av to av lagene i 3. divisjon så har vi spilt jevnt med alle i serien, sier hovedtrener Geir Bekken. i 3. divisjon ligger laget på 8. plass av 12 lag, med 10 poeng etter 11 kamper. I 4. divisjon ligger de på 7. plass av 10 lag, med 9 poeng etter 9 kamper.

Sliter offensivt

Når det gjelder 3. divisjonslaget så har det blitt mange jevne kamper hvor de har vært solide bakover, men framover på banen har det ikke blitt altfor mange mål på de som har vært prøvd i angrepstrioen.

Lagkaptein Ariana Korsnes Frank er toppscorer med fem scoringer, etter at hun har blitt flyttet frem som spiss fra sin vante midtbaneposisjon. Men det har blitt mye rotasjon i angrepsleddet gjennom vårsesongen.

– Vi har vært uheldige med en del skader i de posisjonene, og vi har en ganske klar formening om hvem som skal spille hvor i angrepet. Det er viktig at det ikke bare er angrepet som skal stå for målene, men midtbanen har også et ansvar her. Jeg har ingenting å utsette på innsatsen til jentene, og vi håper det løsner for oss snart, sier Bekken.

Hektisk

Det er mange spillere involvert i spillertroppen som Bekken rår over, og det trenger han for å kunne drifte to 11-er lag.

Problemet med dette er at det er mange kamper, noe som kan gå utover treningskvaliteten. Noen spillere må også delta på to kamper i uken. Enkelte spillere fra klubbenes J17-lag har også vært med å bidra på kvinnelagene.

– Vi har ikke hatt med altfor mange fra J17-laget i vår, og de to-tre som har hospitert har vært med på 3. divisjonslaget. Spillerne på kvinnelagene er veldig flinke til å komme med tilbakemeldinger på hvordan de ønsker at treningsukene skal bli lagt opp, og vi prøver å imøtekomme de ønskene så mye som mulig.

Dyrker egen spillestil

Til tross for den litt tunge vårsesongen så ser Bekken store framskritt for laget, og han er stolt over måten de går respektløst til verks uansett motstander.

– Begge lagene våre er flinke å starte med ballen bak, og vi ønsker å spille av motstanderen sitt høye press. Jeg har ikke noe tro på å begynne å legge om masse i spillestilen for å prøve å vinne, men heller bruke tid på å bli enda bedre i grunnspillet vårt. Det handler også mye om selvtillit og om å komme i situasjoner nok ganger til at man føler at man mestrer det, sier Bekken.