– Jeg sliter litt med å beskriveakkurat nå!

Stort mer fikk ikke Bjørn Garbergsagt etter å ha triumfert i løpet til ære for smått legendariske Tamin Sandyunder midtsommertravet på Leangen lørdag. Bortsett fra at han var veldig godtfornøyd med merra som gjorde et kjempeløp. Kusken hadde rett og slett behov forå være litt for seg selv. Egentlig er det litt befriende at også seiersvantetravtrenere og kusker viser sterke følelser.

Tamin Sandy behøver ingen nærmerepresentasjon. Alle husker hestens storløpsbravader innenlands og ikke minst utenlandsmed treneren på Kvål i sulkyen. Det skulle bare mangle at hesten har et årligæresløp.

Trå år gamle Glad Hall T. erliksom så ny at vi ikke var blitt riktig vant til den i hetluften ennå. Tiltross for to strake Leangen-seirer i mai. Nå er det ingen grunn til å overseden. Som den andre av to hopper i det 12 hesters feltet var den litt betrodd,men ikke favoritt blant spillerne. Favoritt var Caprino B.R. og danske BoWestergaard, som sto i bakre rekke bak bilen. Denne blåste forbi hele feltet darunden gjensto, og i det øyeblikket var det lett å betrakte løpet som kjørt.Men Glad Hall T. hadde fått en fin reise i andre par utvendig, og nedoveroppløpet var hoppa den seigeste av alle og slo seg forbi Caprino B.R. det lillenødvendige før målstreken.

Seieren i Tamin Sandys æresløpvar verd 125.000 kroner. Glad Hall T. på Garberg-stallen er en traver vigarantert får se mye mer til, og ikke bare i hoppeløp.