Flere av Melhus 3 sine profiler har vært ute og meldt hardt på Gimse i tidligere oppgjør mellom de to lagene og oppgjørene imellom de to lagene har vært preget av røde kort, fantastiske scoringer og ikke fullt så fantastisk forsvarsspill.

Gimse er nå i bedre forfatning enn på mange år og på motsatt banehalvdel torsdag står et Melhus 3-lag som ikke helt har lyktes denne sesongen.

-          Slike kamper lever sitt eget liv og det er vanskelig og spå noe på forhånd, selv om vi har startet sesongen bra. Vi bryr oss ikke så mye om Melhus-Molde. Melhus burde kjørt inngangsbilletter på kampen vår også og de ville tjent mer penger til klubbkassa på den enn på NM-kampen, sier Gimse-trener Fredrik Krogh-Albertsen.

Kampen følger du direkte på Trønderbladet fra 19:50

Toppkamp

Søndag er det en ny mulighet for å følge lokalfotball direkte på Trønderbladet når Melhus skal ned på jorda igjen etter Molde-kampen når Tynset kommer på besøk i Gruva.

Melhus ligger på en tredjeplass med 16 poeng, kun et poeng bak Tynset og fire poeng bak NTNUI som har en kamp mer spilt. Med seier her tas jakten på NTNUI opp og det blir en meget spennende avslutning på vårsesongen.

Melhus og NTNUI møtes i årets siste kamp 21. oktober hvor det fortsatt kan være spenning i 4.divisjon.

Kampen følger du direkte på Trønderbladet fra 13:50.

Kan si farvel til nedrykksstrid

Det som utvikler seg til en supersøndag er ikke over etter at kampen i Gruva er avblåst. Da har du ganske nøyaktig fire timer på å gjøre mindre viktige ting før du kan benke deg ned med Gimse/Melhus/Gauldal kvinner sin 3. divisjonskamp mot Levanger som har sendestart 19:50 fra Norgeshus Arena.

Hjemmelaget har etter storskalpen mot Steinkjer slitt litt og kollapset blant annet etter å ha ledet 3-0 mot Nardo i en kamp som endte 3-3. Bortelaget Levanger kommer fra en uavgjortkamp mot tabellnabo Vestbyen og begge lag befinner seg rett bak hjemmelaget på tabellen. En seier her for Gimse/Melhus/Gauldal og man kan skyve frykten for nedrykk godt fra seg.

Kampen følger du direkte på Trønderbladet fra 19:50.