Det var flere hendelser under gårsdagens løp i Soknedal ved Ulvstuhaugan motorbane. En person ble sendt med luftambulansen, etter en ulykke ved startflata. Tidligere opplevde en annen et rundvelt, og Trønderbladet har fått opplyst at det skal ha gått bra med alle. Under begivenheten opplevde publikum mye, og totalt seks deltakere kvalifiserte seg til landsfinalen i Verdal.

De kvalifiserte:

- Asgeir Taraldsen, Martin Borten, Alexander Skibnes og Jørgen Flisen fra NMK Melhus kvalifisrte seg til plass. Videre kvalifiserte Christoffer Høyem seg, og han kommer fra NMK Verdal/Levanger. Til slutt kvalifiserte også John Eivind Gunnes fra NMK Støren, opplyser Gaute Høiseth ved NMK Melhus.

Ruben Karijord var en av deltakerne og kommer fra NMK Brønnøysund. Han var også uheldig i går, Karijord opplevde først problemer med bilen, etterfulgt av et rundvelt.

Dro hjem

- Nå er jeg ferdig, og skal pakke sammen og dra rett hjem, sa Karjord etter løpet i går.

Over 50 deltakere kjørte i Soknedal på lørdag, og flesteparten kriget om å få seg en plass for landsfinalen i Verdal som går 18. august. Karijords ulykkesbil ble solgt, og han opplyste på stedet i går at han var bekymret for å måtte belage seg på biloppretting de påfølgende dagene.

Gir ikke opp

- Det er ikke superpositivt å dra rett hjem for å rette bil, vi får satse på det beste og se hvordan det blir videre. Jeg kommer ikke til å gi meg, fortalte Karijord.