Trønderbladet kåret nylig de 20 beste idrettsutøverne fra Melhus og Midtre Gauldal i 2017.

Her dukket det opp flere navn som ifølge Melhus Fotball hadde en lovende fotballkarriere da de var yngre.

Hele tolv av utøverne på lista har spilt fotball for Melhus før de satset videre på andre idretter eller fortsatte med fotballen for andre klubber.

- Her er det snakk om utøvere som har vunnet OL-gull, VM-gull, NM-gull, deltatt i World Cup og spilt landskamper for Norge. Vi i Melhus Fotball er stolte av at vi har fått være en del av deres aktive idrettskarriere i barne- og ungdomsårene, skriver Melhus Fotball på Facebook.

Kombinertløper Jørgen Graabak spilte aktivt for Melhus da han var yngre. I 2005 var han som 14-åring med å vinne Ringebuturneringen på gutter 14. På samme lag spilte Ronald Putans, som i dag er strekspiller for Kolstad Håndball i eliteserien.

Camilla Lund er mest kjent for å gå fort på skøyter. I 2008 spilte hun derimot fotball på Melhus jenter 14 og tok sølv og bronse på Bergstadcupen i 2008.

Thomas Ekren er i dag en habil langrennsløper og har også fortid fra barne- og ungdomsfotballen Melhus. I 2005 spilte han på Melhus gutter 12 og vant Ringebuturneringen.

Ingrid Syrstad Engen herjer på fotballbanen i Toppserien og ble i fjor høst solgt til toppklubben Lillestrøm. I 2008 var hun så god at hun spilte på lag med guttene.

Se flere kjente fjes i bildeserien øverst i artikkelen!