September ble en fin måned for 1. divisjonsklubben Byåsen med tre strake seiere. Tar vi med en seier i slutten av august, var det et Byåsen som dro stinne av selvtillit til Oslo for å møte serietoer Lyn. Begge de tidligere Gimse-spillerne Ane Kristin Eggen og Rebecka Wanvik Holum var i startoppstillingen til Byåsen.

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse etter syv minutter, men så kom det ikke flere mål før godt ut i andreomgang. Igjen var det Lyn som scoret og det gjorde de to minutter etter at Holum hadde blitt byttet ut.

På 2-0 raknet det for Byåsen som fikk to mål til i fleisen før dommeren blåste av oppgjøret. Eggen spilte hele kampen for Byåsen, som selv med stortap innehar 3. plassen på tabellen.