Gimse har med fire lag i årets Norway Cup, to guttelag og to jentelag. Begge guttelagene er syver og spiller i 14-årsklassen. Jentene er delt opp i et syver- og elleverlag og begge spiller i 15-16-årsklassen.

Elleverlaget har fått en strålende start på turneringen og står med to seiere på to kamper. Det betyr laget i praksis er klar for A-sluttspillet.

- Det har vært to veldig gode kamper. Jevn og hard jobbing over hele linja, sier trener Roy Åge Østerås.

I morgen møter jentene Kjelsås, som spilte mot Brattvåg da Trønderbladet pratet med Østerås i ettermiddag. Halvveis ut i første omgang var stillingen 1-0 til Brattvåg. Med seier i morgen er Gimse/Melhus gruppevinner og kan da få en litt lettere vei mot neste utslagsrunde. Men i Oslo tas det ingenting for gitt.

- Vi har vært med i gamet før. Vi kan drømme, men vi bør ikke gjøre det. Vi har likevel et godt håp om å gjøre det bra, sier han.

Syverlaget har tapt begge sine kamper, men får uansett B-sluttspill.

- Jentene har lagt ned en stor innsats, men har møtt lag som er ferdighetsmessig bedre. Men de har gitt 100 prosent, sier Østerås.

Guttelagene har prestert bra. Gimse United står med to strake seire og er på vei mot A-sluttspilll. Det andre laget, Gimse Rovers har vunnet én og tapt én. Med seier i morgen kan det bli A-sluttspill på dem også.

Forholdene ligger i hvert fall til rette for det.

- Alt er bra i det store og det hele, vi har ingenting å klage på, sier Østerås.

Resultater så langt:

Jenter 15-16 år, 11-er:

Brattvåg IL - Gimse/Melhus 0-3

Gimse/Melhus - Masfjord FL 7-0

Jenter 15-16 år, 7-er:

Finnsnes IL - Gimse/Melhus 12-0

Gimse/Melhus - Askvoll og Holmedal IL 0-15

Gutter 14 år 7-er:

Gimse Rovers - Bergen Nord 3-1

Gimse Rovers - Bygland IL 1-4

Gutter 14, 7-er:

Gimse United - Sogndal 5-0

Gimse United - Bardu 2-1