Endelig kan Melhus starte sesongen:

- Føler oss ikke urettferdig behandlet

Fredag kom det klarsignal for å starte opp sesongen i 2. og 3.divisjon. For Melhus sin del innebærer det seriestart i begynnelsen av august med halv serie og ulikt antall hjemme- og bortekamper. 

Melhus har sittet på pinebenken lenge og trent etter de restriksjonene som har blitt gitt av helsemyndighetene, men nå kan de snart trene som vanlig og forberede seg på seriestart i august. Her fra et oppgjør mot Tiller i fjor. 

Sport

Eliteserien har fått grønt lys til å starte sesongen 16. juni. I begynnelsen av juli følger Toppserien for kvinner, OBOS-ligaen og 2.divisjon etter. Melhus har sittet på pinebenken lenge og trent etter de restriksjonene som har blitt gitt av helsemyndighetene, men nå kan de snart trene som vanlig og forberede seg på seriestart i august.