NMK Melhus åpner banen for kjøring igjen

Tirsdag er det klart for trening på Bollandsmoen igjen, men med færrest mulig til stede.

Her fra NM-runden på Bollandsmoen i 2017. Den gangen hadde NMK Melhus ei regntung helg.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Sport

Koronaviruset førte til at NMK Melhus måtte stoppe treninger og planlagte løp, men nå øyner NMK Melhus muligheten til å få i gang noe aktivitet.

På nettsida til NMK Melhus bebudes det start av trening fra tirsdag. Løp som Klubbmesternes mester og kvalifikasjonsløpet til NKM's landsfinale, er fortsatt utsatt på ubestemt tid.


Et 1.mai-tog av biler gjennom Melhus

Mange møtte opp til bilparaden som startet i Melhus og gikk gjennom flere kommuner. Her kan du se bilder fra starten for biltoget.

 

Siden det fortsatt er snø i området, blir det ifølge klubben kun trening med bil.


Vil utvide bruken av Bollandsmoen

For første gang har NMK Melhus fått offentlige tilskudd, og pengene skal ifølge styret blant annet benyttes til å utvikle anlegget på Bollandsmoen.

 

Klubben har innført en rekke smitteverntiltak. Det er for eksempel ikke åpent for publikum under trening, og det gjelder også familie og venner til utøverne. Avstandsregelen om én meter mellom utøverne, gjelder og området blir stengt med bom slik at klubben har oversikt over hvem som er inne på området.


Koronaviruset: Melhus har kapasitet til å teste 100 pr. dag

Hittil har Melhus testet bare noen få, men legger opp til storstilt koronatesting framover.

 

I likhet med andre klubber, opplever NMK Melhus økonomisk tap på grunn av koronasituasjonen, og varsler økning i treningsavgifta med 50 kroner.


Motorhavari i finalerunden: - Da var det tomt i hodet

Det ble en særdeles dramatisk sesongavslutning for crosskartkjører Stinius Kværnrød (16).Thomas Ler NM-debuterte på Bollandsmoen

I helga gikk andre NM-runde i rallycross, og NMK Melhus sørget for et prikkfritt arrangement.

 

Saken oppdateres!