Magnus Reiten ble dobbel norgesmester

Singsåsbyggen Magnus Reiten er blitt norgesmester i to ulike klasser i snowcross, mens melhusbygger også gjorde det skarpt.

Foto: privat 

Sport

Norgesmesterskapet i snowcross ble holdt i Alta, og Magnus S. Reiten fra Singsås er blitt norgesmester i både pro stock og pro open.

- Dette var en bane som passet meg bra. Jeg gikk inn for seier og alt fungerte bra, sier Reiten på telefon etter norgesmesterskapet.

22-åringen forteller videre at det var bra med snø, fem minusgrader og oppholdsvær.

- Jeg har tre norgesmestertitler fra før, men jeg har aldri fått to titler i samme mesterskap, sier Reiten som er godt fornøyd med lørdagens seier.

Premien var en krans og medalje. Etter mesterskapet i Alta satte Reiten seg i bilen for å dra hjem til Singsås, og hjem skulle han komme søndag kveld. Mandag er det tilbake på jobb som lastebilsjåfør. Senere skal han delta i det svenske mesterskapet, og 6. april er det VM i Boden i Sverige.

Trening blir det ikke så mye tid til midt i uka, og Reiten forteller at mesteparten av treninga ble gjort før sesongen.

- Jeg takker alle som er med og støtter meg, sier Reiten.


Magnus Reiten kjører 3100 kilometer for å delta i tre snøscooterløp

Singsåsbyggen skal tilbringe 39 timer i bil de nærmeste dagene.


Tuva Langland Reinsbakk fra Melhus ble nummer to i dameklassen, mens broren Olai Langland Reinsbakk deltok i klassen semi pro og vant sin klasse. Det forteller Karin L. Reinsbakk. Tidligere i år ble Tuva nummer ni sammenlagt i nordisk mesterskap.

Tuva og Olai Langland Reinsbakk kunne også hente hjem flotte mesteskapstitler.  Foto: Privat

 

Tuva (17) til Nordisk mesterskap i snowcross

Tuva Langeland Reinsbakk fra Melhus skal for første gang delta i et så stort mesterskap.Vellykket snøscooter-mesterskap på Singsås

- Det har bare vært skryt å få fra kjørere, jury og teknisk ansvarlig. Vi har allerede bestemt at vi arrangerer nytt løp neste år, hvis snøforholdene tilsier det.