13-åringer fra Melhus gikk helt til topps i OBOS-cupen

To av seks lag fra Melhus og Gimse vant den prestisjefylte fotballcupen i helga.

TO GULLBØTTER: Melhus J13- og G13 vant sine finaler i OBOS-cup. Her er spillerne samlet foran pokalene.   Foto: Jorid Jagtøyen

Sport

I helga var det duket for finalehelg i OBOS-cupen i Abrahallen i Malvik. Melhus og Gimse hadde hele seks lag med i finalene.

Melhus J13 hadde Tiller som motstander i finalen. En spennende kamp endte 2-1 til melhusjentene som fikk gleden av å løfte cuptrofeet. Laget slo ut i Hommelvik i semifinalen. Resultatet her ble 4-2.


Melhusjenter klar for finale i OBOS-cup

I tillegg skal flere lag fra Melhus og Gimse spille semifinaler i den prestisjetunge cupen.

 

Bra gikk det også for 13-åringene på guttesiden i Melhus fotball. Laget vant finalen mot Freidig overlegent 3-0, og spillerne kunne slippe jubelen løs ved kampslutt. I semifinalen knuste de Byneset 6-1.

For Melhus G14 ble det dessverre 1-2-tap mot Trygg/Lade. Men sølvmedalje er også en god prestasjon i den tøffe turneringen. De vant semifinalen mot Stjørdals-Blink 3-1.

SØLVGUTTER: Gimse G16 måtte ta til takke med sølvmedaljer etter finaletapet mot Tiller.   Foto: Gimse fotball

 

Sølv til Gimse-lagene

Ingen av de tre Gimse-lagene nådde opp i sine finaler. Gimse J17 tapte 2-5 mot Steinkjer. I semifinalen ble Charlottenlund slått 3-2.

Tap ble det også for Gimse J14 i møte med Charlottenlund. Kampen endte til slutt 4-2 til trondheimslaget. Gimsejentene vant 3-1 mot Malvik i semifinalen.

Gimse G16 hadde på sin side lite å stille opp med mot gode Tiller. Finalen endte 6-0 til blåtrøyene. Guttene fra Gimse slo Åfjord 2-0 i semifinalen.

Lagene fra Brekkåsen kan likevel være stilte over prestasjonene i årets utgave av OBOS-cup. Det er godt gjort å i det hele tatt komme til finalen.


Gimsegutter jublet for finaleplass i OBOS-cup

Hele seks lag fra Melhus og Gimse skal spille finaler i Abrahallen til helga.Obos-cup Semifinale J17 Charlottenlund-Gimse:

Gimse til finalen i Obos-cupen

- Fantastisk innsats, sier trener Gisle Riset om gimsejentenes seier over Charlottenlund i semifinalen.Gimse-jenter sikret finaleplass i OBOS-cupen

Jenter 14-laget til Gimse kan se fram til finale i Abrahallen i slutten av oktober.