Strekspilleren fra Lundamo markerer seg i Eliteserien

Tom Kåre Nikolaisen bidro til ny seier da Kolstad slo Haslum 26-21 hjemme i sin nye storstue på Huseby onsdag kveld. 

NY SEIER: Tom Kåre Nikolaisen bidro til ny seier da Kolstad slo Haslum på Huseby onsdag kveld. Her fra kampen i nyhallen for et par uker siden, da Tom Kåre Nikolaisen kastet seg ned og scoret sitt første mål i sin nye hule.  Foto: Marius S. Dahl

Sport

Kolstad har fått en pangstart på Eliteserien i håndball for menn og ligger helt oppe på 2.plass med fire seire og ett tap når fem runder nå er unnagjort. Bare Arendal har innkassert flere poeng enn bydelsklubben fra Kvitbyen, og mye av æren for det skal Tom Kåre Nikolaisen fra Lundamo Ronald Putans fra Melhus ha.


To melhusbygg skrev historie da Kolstad åpnet sin nye hall

De ble historiske på hver sin måte, Tom Kåre Nikolaisen og Ronald Putans. Men sistnevnte var forbanna da han gjorde noe som ingen hadde gjort før ham.


Tre mål og storspill

Når det forventede topplaget Haslum kom på besøk til Kolstad Arena og bortimot fullsatte tribuner onsdag kveld, ble det ny seier. Sluttsifrene skrev seg til 26-21 etter tre scoringer av Nikolaisen og to mål av Putans. Nikolaisen har blitt fast inventar i Kolstads førstesekser og var sammen med Kolstad-keeper Lars Eggen Rismark en av kampens dominerende spillere. 

Dette var lagets andre hjemmekamp etter åpningen av den nye hallen. I forrige hjemmekamp ble Bækkelaget slått med klare tolv mål på en festkveld som ble etterfulgt av konsert med Åge Alexandersen som et ledd i markeringen av åpningen av lagets nye storstue. 

Kvartfinale venter

Neste kamp for Kolstads del er kvartfinale hjemme mot selveste Elverum kommende onsdag. Skulle laget vinne der og opprettholde sin solide hjemmestatistikk, ligger bare ett hinder i veien før en eventuell cupfinale i Oslo Spektrum i romjula. 

Neste seriekamp går av stabelen søndag 21. oktober. Da venter FyllingenBergen på hjemmebane. 


Klar for Lerøyserien etter full pott i kvalifiseringen

Melhus/Gimse G18 feide Kolstad, Steinkjer, Haslum og Falk Horten av banen i Kolstad Arena forrige helg.