Inger Mærk og Asle Hårsaker er kåret til Årets spillerutviklere

Håndballparet fra Melhus ble tildelt prisen under Håndballforum i helga.

Inger Mærk og Asle Hårsaker i Melhus/Gimse vant prisen «Årets spillerutvikler» i helga.   Foto: Arkivfoto

Sport

Inger Mærk og Asle Hårsaker vant prisen «Årets spillerutvikler» under Håndballforum i Trondheim i helga.

Håndballparet som trener Melhus/Gimse var nominert sammen med Kari Fjær (Frol IL), Gøril Guldteig Fosse (Ørland BK), Steinar Moe (Ålen IL) og Stian Gomo Nilsen (Kolstad Håndball).

- Det betyr selvsagt mye å få høre at en blir satt pris på for den jobben en har gjort. Masse fine ord fra NHF region nord, som gir en ekstra lyst til å fortsette arbeidet med utøverne og lagene. Vi føler oss både stolte og ydmyke, sier Asle Hårsaker til Trønderbladet.


Håndballpar fra Melhus kan vinne gjev pris

Inger Mærk og Asle Hårsaker er nominerte til prisen «Årets spillerutvikler» som skal deles ut på Håndballforum i Trondheim i helga.

 

- Gode prestasjoner og resultater

Juryen begrunner hvorfor den ene av begeistringsprisene gikk til Mærk og Hårsaker:

«Selv om vinneren av denne prisen over mange år har bekledd flere ulike roller i egen klubb, er det først og fremst trenergjerningen som har vært hovedfeltet. Med sin brede kunnskap om håndballfaget, og ikke minst erfaring, har vinneren ervervet seg en kompetanse som mange har dratt nytte av.

Ikke bare de utøverne som er blitt ledet i trening og kamp, men også andre i tilknytning til den lokale klubben. Fritid er lik håndball, og lagbygging skjer ikke minst via sosiale tiltak for de respektive lag.


Nådde det store målet - nå må de ofre håret

Hårklipperen skal stilles inn på fem millimeter når spillerne på Melhus/Gimse gutter 16 år skal markere at de vant Bringserien.

 

Å møtes i andre settinger enn kun på 20 x 40 har vært en bevisst del av vedkommende sine planer for den samlede aktiviteten: Felles middag i hallen én gang per uke og treningssamlinger med fysisk utgangspunkt fra egen hytte, er en del av totalen.

Vinnerens faglige kompetanse, det store engasjementet, de gode holdningene og rett og slett interessen for håndball, har ført til gode prestasjoner og sportslige resultater.

Norges beste gutter-16-årslag sist sesong kom fra Melhus/Gimse som vinner av den landsdekkende Bringserien. I tillegg ble laget også faktisk norgesmester i beach-håndball.»


Tok seg til 8-delsfinalen i verdens største håndballturnering

Melhus/Gimse 12- og 14 år på cup i Sverige– Guttene fortjener å se at treneren lider litt

Denne uka fikk håndballtrener Asle Hårsaker en litt tyngre reise til trening enn normalt.