Søndag ettermiddag var det duket for lokalderby da førstedivisjonslagene Gimse og Melhus G16 møttes på Brekkåsen stadion. Gimse klarte en fjerdeplass i vårens avdeling, mens Melhus er nyopprykket fra 2. divisjon.

Ikke mange minuttene ut i kampen gikk Gimse opp i ledelsen ved Sander Kjøraas. Hjemmelaget hadde overtaket i store deler av første omgang. Ole A. Kjeldsberg økte til 2-0 rett før pause etter en mønsterkontring av hjemmelaget.

Andre omgang fortsatte som første og Gimse hadde ballen mye, men slet med å få uttelling. Marius Bernsten økte til  3-0 midt i omgangen, og helt på slutten fikk Melhus reduseringen på et straffespark som Pilip Arras satte sikkert i mål bak Gimse-keeper Markus Stene. Kampen endte 3-1.

Gimses tropp teller 30 spillere og har hatt en meget god oppstart på høstsesongen. De gikk videre i OBOS-cupen etter seier mot Kattem, og har åpnet med seire i de første kampene i både 1.- og 2.divisjon i høstsesongen. Nå venter nytt toppoppgjør mot Orkla på Fannremsmoen neste helg.