Støren scoret både selvmål og pådro seg rødt kort da laget startet høstsesongen med bortekamp på Hitra fredag kveld.

Støren tok sommerferie i slutten av juni på jumboplass i 4. divisjon med fattige fire poeng etter halvspilt serie, med én seier, én uavgjort og ni tap som fasit. Når laget gjestet Hitra fredag kveld, i den første kampen etter ferien kom lagets tiende nederlag. Ettersom Meldal tapte sin kamp 1–3 borte mot Charlottenlund, er dermed avstanden opp til trygg grunn fortsatt seks poeng. I tillegg har laget dårligere målforskjell.

Selvmål og rødt kort

Det var Hitras toppscorer Sindre Kvakland som sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter seks minutter av oppgjøret, før Størens Espen Børset utlignet da kvarteret var spilt. Drøyt halvveis ut i omgangen var gjestenes Erik Børset uheldig og satte ballen i eget mål, før Kvakland igjen var frampå og fastsatte pauseresultatet til 3–1 til Hitra.

Etter hvilen reduserte først Størens Erlend Knutsen Storseth med 15 minutter igjen å spille, før Remi Eide satte spikeren i Støren-kista med sin 4–2 scoring like før slutt.

To minutter før full tid pådro også Størens Osman Mohamed seg rødt kort, noe som betyr at han må sone karantene i neste kamp som er hjemme mot serieleder Strindheim førstkommende lørdag.

Må ha poeng

Deretter venter bortekamp mot Røros før Tydal kommer på besøk i idrettsparken på Støren.

Støren-trener Ingve Merket uttalte til Trønderbladet tidligere denne uken at laget er helt avhengige av å få med seg noen poeng i starten av høstsesongen dersom det skal være realistisk å tro at plassen skal berges.

PS: Erlend Knutsen Storseth debuterte for Støren i seniorsammenheng fredag etter overgangen fra Gimse i sommer, mens Daniel Åmot Hov gjorde comeback da han spilte sin første kamp for laget siden 2016.