Etter at ting gikk som det skulle på torsdagens RBK-trening, ligger det dermed an til at Yann-Erik de Lanlay og Jacob Rasmussen tar turen sørover fra trønderhovedstaden. Det gjør også det som for tiden er den heteste spilleren av dem alle: Even Hovland.

- Disse er plukket ut. Men det kan skje ting på trening som gjør at de ikke kan stille, skriver organisjonsleder i Rosenborg, Trond Alstad i en SMS til Trønderbladet onsdag kveld.

- I tillegg kommer muligens en til, avslører Alstad.

Uansett hvem det i så fall måtte være: Ingen rosenborgere er hetere om dagen, enn nyinnkjøpte Even Hovland. Den tidligere Nürnberg-spilleren med 24 A-landskamper for Norge ble hentet til Rosenborg etter trøndernes svake seriestart. Siden har det gått én vei med Kåre Ingebrigtsens mannskap.

Særlig har nyervervelsen imponert. Siden midtstopperen ble hentet fra 1.divisjonsklubben Sogndal for svimlende åtte millioner kroner på overgangsvinduets siste dag, har Rosenborg sluppet inn fattige to mål på de ni kampene sogningen har spilt.

Det er ufattelig sterke tall for formspilleren.

Ellers kommer altså en av RBK-sjefens mest betrodde menn, de Lanlay, mens danske Rasmussen fort kan være en fremtidig stjerne både på det danske landslaget og Rosenborg, eller en utenlandsk klubb.

Rasmussen imponerte for seriemesterne etter å ha blitt hentet fra Schalke 04 i fjor, men har fått mindre tillit i år. I forrige kamp mot Haugesund ble 20-åringen utvist. Rasmussen har 34 aldersbestemte landskamper for Danmark.