Melhus har slitt med skader og fravær av ymse slag i det siste. I forrige bortekamp mot Ottestad manglet trener Jan Ketil Berg hele åtte spillere av ulike grunner.

Nå har laget forsterket med Sindre Ohrstrand, med bakgrunn fra spill både i Byåsen og Kristiansund.

- Det stemmer. Det er samboeren til Geir Holthes søskenbarn. Han tok han med på trening forleden, og det synes vi var spennende. Han har vært med på 4-5 økter med oss allerede og starter trolig på benken i dagens kamp mot Kolstad, sier Bergs trenerkollega Tore Havdal til Trønderbladet.

Kan brukes i flere roller

Ohrstrand står registrert med to kamper for Kristiansund i OBOS-ligaen i 2013 og har tilsammen 53 kamper for Byåsen i 2.divisjon i 2014 og 2015, der han noterte seg for totalt fem scoringer. De to siste sesongene har han vært i aksjon seks ganger for Sverresborg i 3.divisjon og scoret ett mål.

- Sindre er en fantastisk fyr som vi kan bruke i flere roller, både som kant og indreløper. Det er en veldig spennende spiller som jeg tror vi vil få mye nytte av framover, forteller Havdal til Trønderbladet.

Melhus står med fem poeng på fem kamper etter å ha spilt uavgjort i samtlige kamper så langt denne sesongen. Mandag gjester Ole Gunnar Øiens tidligere klubb, Kolstad, Gruva til kamp i den sjette serierunden. I det oppgjøret får altså Melhus-publikummet stifte bekjentskap med et nytt ansikt.