I helga spiller håndballdamene til Melhus/Gimse sesongens viktigste kamper. Lørdag og søndag er det duket for tre kvalifiseringskamper, som kan ta laget opp til 2. divisjon. Lagene som må overvinnes er Bossekop, Harstad/Landsås og Charlottenlund.

– Vi har vært gjennom en tung periode fysisk. Nå når vi slipper opp på treningsmengden får vi betalt for det. Fysisk sett har vi aldri vært i så bra form som nå. Vi har fått ordentlig fart i beina, sier trener Jan Erik Wiedemann til Trønderbladet.

Setter pris på støtte

Lørdag morgen har Melhus/Gimse Håndball satt opp buss som skal frakte supportere til Steinkjer. Wiedemann setter stor pris på støtten.

– Det er kjempepositivt at folk tar turen. En kvalik som dette innebærer mye spenning og nerver, så det å ha støtte fra tribunen er et ekstra stort pluss, forteller han.

Ifølge treneren er det svært viktig at de vinner den første kampen mot Bossekopp.

– Det blir vanskelig hvis vi ikke vinner åpningskampen. Charlottenlund er soleklare favoritter, så må vi resten gjøre opp om den siste kvalifiseringsplassen, sier Wiedemann.

– Klarer vi ikke å rykke opp nå, er det fordi vi ikke har kommet langt nok. Vi har i hvert fall forberedt oss optimalt, legger han til.

Kampoppsettet

Melhus/Gimse spiller mot Bossekop lørdag klokken 11.30. Samme dag klokken 14.30 møter de Charlottenlund. Søndag klokken 11.30 spiller de den siste kampen mot Harstad/Landsås.

På tronderbladet.no kan du følge med på kvalikhelga.