Melhus hadde få problemer med første hinder i cupen da laget feide over Røros tirsdag kveld i en kamp de til slutt vant 8–1 i Abrahallen. Fredag ettermiddag kom oppsettet for den andre kvalifiseringsrunden fra Norges Fotballforbund og der står det at Melhus skal møte Orkla på bortebane.

Orkla spiller i likhet med Melhus til daglig i 3. divisjon avdeling 5, og blir en god pekepinn på hva som venter laget når sesongen starter i midten av april.

SÅNN PASSE: Melhus-trener Tore Havdal var middels fornøyd med fredagens oppsett og forventer en tøff batalje i Orkdal.

- En forsmak på hva som venter

Melhus-trener Tore Havdal var middels fornøyd med fredagens oppsett og forventer en tøff batalje i Orkdal.

- Det blir nok helt sikkert en tett og jevn kamp. Et tøft oppsett for vår del, men det hadde vi også regnet med. Nå får vi en forsmak på hva som venter oss når serien starter i april, sier Havdal til Trønderbladet.

- At vi fikk bortekamp hadde vi forberedt oss på, så det er ikke noe vi bruker energi på. Jeg hadde regnet meg fram til at sannsynligheten for at vi fikk bortekamp var 75 prosent, legger han til.

Orkla slet mot studenter

Orkla slo 4.-divisjonslaget NTNUI 3–0 på bortebane i sin kamp onsdag på veien videre, men hadde lenge problemer med studentene og scoret ikke kampens første mål før det var spilt 86 minutter av oppgjøret. Den notoriske målscoreren Erik Helgetun laget to mål for de hvitkledde, mens Tor Egil Johansen scoret det siste.

Årets Orkla-lag trenes av Stig Kammen etter at Arnstein Røen forlot klubben til fordel for jobben som assistenttrener hos Ranheim før årets sesong.

Oppgjøret spilles tirsdag 3. april og vinneren blir belønnet med en plass i første ordinære runde av cupen.

Øvrige kamper med trønderske innslag:

Strindheim – Charlottenlund

Tillerbyen – Trygg/Lade

Verdal – Kvik