Siden i fjor høst har hun drevet det som var Knubbens hud-fot-spa på Domussenteret, etter at driveren Oddrun Knubben måtte trappe ned på grunn av sykdom. Hun spurte om Tone kunne tenkt seg å ta over. Det kunne hun.

– Det er godt å få jobbe med det jeg kan og er utdannet som, smiler hun.

Fører drifta videre

Hun var ferdig utdannet hudterapeut i 2008, men har ikke drevet med det på fulltid. Fram til nå. Hun har fortsatt en liten stilling på Horg sykehjem som assistent. Men herfra blir det mye mer fokus på å drive salongen, som nå skifter navn til Tones hud & velvære.

I all hovedsak blir det et veldig likt tilbud, som det har vært siden Oddrun Knubben startet opp i 2011. Hun tilbyr massasje, aromaterapi, ansiktsbehandlinger og hudpleie, et bredt utvalg av kroppsbehandlinger. I tillegg manikyr og pedikyr, samt make-up, hårfjerning samt at hun selger hudpleie og make-upprodukter.

– Heldig

– Jeg er veldig heldig, som får med mange av Oddruns kunder videre. I tillegg har jeg opparbeidet meg noen kunder selv også, sier Tone.

Hun startet nemlig sammen med Oddrun Knubben i februar i fjor, da hun leide seg inn i salongen og tilbød massasje.

Tone er glad for å være ordentlig i gang som hudterapeut. Hun var ikke særlig lysten på å flytte eller pendle til Trondheim for å få utøve yrket sitt. Hun er født og oppvokst i Budal, men bor nå på Støren sammen med sin samboer og deres barn på to år, samt to hunder.