Arild Solli (58) ser seg nødt til å gi seg som daglig leder av helsemessige årsaker, og eier Frank Helstad har besluttet at butikken på Melhus skal ha redusert drift med litt kortere åpningstid.

Jubileum

City Radio & TV-Service som du finner på vestsida av Melhus sentrum, ble startet 17. mars 2003 og har dermed eksistert i Melhus i 15 år. Hovedavdelingen som befinner seg på Heimdal ble etablert i 1988, og har dermed 30 års jubileum i år.

– Her på Melhus har det vært fra én til fire ansatte. Vi har tatt inn en del folk fra NAV til arbeidstrening. I 15 år har vi hatt fast servicemann, forteller Solli.

Mange spørsmål

Ved påsketider i fjor startet Sigbjørn Sønvisen som servicemann, og han har hatt nok å henge fingrene i. Framover skal han ha enda mer ansvar for melhusavdelinga. Innføring av DAB har gitt en del henvendelser fra kunder, og så er det spørsmål om parabol og innstilling på fjernsynet.

–Den typiske kunden er alle som har TV, og vi har en del faste kunder. Én kunde sa at kundene ville gå i protesttog om butikken blir lagt ned. Det er veldig trivelig å treffe så mye folk som jeg har gjort gjennom jobben, forteller Solli.

Ikke bare privatkunder har benyttet seg av hjelp fra de ansatte. Mens Trønderbladet er innom for å intervjue Solli tidligere i år, kommer en ansatt fra Melhus kommune for å få bistand til å bedre fjernsynsforhold i en kommunal bolig og Solli forteller at butikken har en del oppdrag for kommunen.