– Vi videreutvikler hele tiden AtB-appen med flere nye og smarte løsninger, som skal gjøre kollektivhverdagen bedre for deg som reiser. Mange har etterspurt nattbilletten i den nye AtB-appen, og vi er glade for at den endelig er på plass, uttaler Mats Håkon Norvik-Strand, direktør for teknologi- og tjenesteutvikling i AtB i ei pressemelding fra AtB.

Nattbilletten koster 150 kroner om en reiser i Melhus, Malvik eller i Skaun. I Trondheim er prisen 100 kroner, mens den koster 200 kroner om en reiser fra Trondheim til Orkland eller Stjørdal.

Tidligere har det ifølge AtB, vært slik at en har måttet kjøpe egen nattbillett og så gå inn foran i bussen. Nattbilletten var fram til 17. mars bare tilgjengelig i den gamle AtB Mobillett-appen og på tekstmelding. Men nå er altså denne billettvarianten tilgjengelig i den nye AtB-appen.

Med ungdomsbillett eller periodebillett i kategoriene barn, student eller honnør har du nattbuss og -trikk inkludert, opplyser kommunikasjonsrådgiver Ole-Fredrik Lambertsen.