Det sier Inger Stensås. Hun bor rett over veien fra branntomta på Støren. Fra verandaen hennes ser vi rett ned på det som var to kommunale bolighus, men som på lørdag sto i flammer.

Les: Etterforskningen er i gang

Tykk røyk

Stensås satt på denne verandaen lørdag, da hun plutselig hørte et smell.

- Det var et voldsomt smell, og da så jeg at det var helt svart borti boligen der brannen startet.

Hun forteller at det var tykk røyk som lå over boligene da hun ble klar over det som skjedde. Hun opplevde at det tok en god stund før brannvesenet kom til stedet.

Minutt for minutt økte brannen i omfang. Brannen startet i den gule boligen, men den røde boligen ved siden av tok raskt fyr. Ut fra bildene til Stensås begynte det å ryke fra den røde boligen klokka 14.45. To til tre minutter senere ser vi at huset har tatt fyr.

Les også: Stor giverglede, kommunen måtte si stopp

Beboerne sto ute

Stensås bekrefter at det gikk fort. De så at flere av beboerne, inkludert flere barn, sto ute og bare kunne se på brannen. Men Stensås mener flere av dem som bodde der, må ha vært borte, da det ikke var så mange som kom ut fra boligene.

Det kom flere smeller fra området, og da Trønderbladet var der mandag, så vi tre biler som er totalt utbrente.

Inger Stensås bor i leilighet rett overfor branntomta. Hun satt på verandaen, og hørte plutselig et veldig høyt smell. Da så hun at hele området var dekket av tykk, svart røyk. Foto: Marthe Eid