En enebolig på Hesttrøa med prisantydning på 7,1 millioner kroner er nå solgt for 7.330.000 kroner. Dette er for tiden den høyeste salgsprisen som har vært i Melhus kommune siden en annen enebolig på Løvset ble solgt for 6,2 millioner i 2014.

En visning var nok til at tre budgivere ble med i budkrigen som endte opp på litt i overkant av 7,3 millioner kroner.

–Det har aldri vært solgt en så dyr enebolig i Melhus, sier megler Daniel Lanto i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge til Adresseavisen.

Flere interesserte

Ifølge megler Lanto var det stor interesse for denne eneboligen med 13 navn på interesselisten etter visningen.

Boligen på Hesttrøa er bygd i 2014, har seks soverom, tre bad og har et primærrom på 269 kvadrat. Noe som gjør denne boligen ekstra interessant er utleiedelen som gir en leieinntekt på ca 11 000 kroner i måneden.

Nye innflyttere?

På visningen var det mennesker i flere aldersgrupper, alt fra barnefamilier til godt voksne og fra flere steder enn Melhus.

– Det var folk fra Trondheim, fra Heimdal og Byåsen, men også noen som i dag bor nært sentrum. Samtidig var det også folk fra Melhus-området. Det er et hus som er attraktivt ikke bare for folk som holder til på Melhus. Trenden er vel at folk flytter ut fordi de får mer igjen for pengene enn når de kjøper hus i Trondheim, sier Lanto til Adresseavisen.

Høyere prisantydning

På Kuhaugen ligger det ute en enebolig med prisantydning på nesten 8 millioner, så spørsmålet er hvor lenge rekorden på Løvset får stå. Eneboligen fra 2005 har et primærrom på 360 kvadrat, fem soverom og en tomt på litt over ett mål. Det er to utleieenheter på eneboligen som gir muligheter for gode leieinntekter.

KUHAUGEN: Eneboligen på Kuhaugen ligger nært Melhus sentrum. Foto: Heimdal Eiendom