Da melhusrussen skulle lage revy, gjorde de det til gagns. For første gang på mange år er det framført revy i regi av melhusrussen, og fredag kveld var det litt av et show i Melhushallen.

Nærmere 400 billetter var solgt til de to forestillingene, som altså er laget av elever ved Melhus videregående skole. Publikum fikk et gnistrende show der russejentene og russeguttene vartet opp med dans, sang og sketsjer. Her viste guttene sensuell dans, jentene at "Ja,vi elsker Jørgen Graabak" og at Melhus kan innebære kultursjokk på vorspiel-fronten.

Revyen "Back on track" var av høy kvalitet, den var gjennomarbeidet og utøverne slo seg løs på scenen. Her var imponerende dansenumre og gode enkeltprestasjoner når det gjelder sang. Lærer Brit Inger Granmo Aune har bistått revygjengen som er blitt ledet av Ingunn Halseth. I tillegg deltok et band fra Trøndertun med musikerne Ask Vatnstrøm, Fredrik Angen, Jørgen Haugland, Njord Kilvær og Eilif Hartvedt.

Under revyen ble det opplyst at det er 20 år siden sist det var russerevy. I etterkant har Trønderbladet fått melding om at siste russerevy var i 2006.

Under lærersketsjen ble det demonstrert innsamling av mobiler. Rollene ble spilt av Solveig Brandal, Linn Elin Waldum, Marthe Saksvik og Kristian Jensen.
En egen melhusbataljon dukket opp med Linn Elin Waldum, Helle Kjøraas, Frida K. Haugen, Kristin Dalen Hammer, Tom Erik Hammer og Ingunn Opland.
Jakten på kjærligheten endte med cruise for bonden og den ene utkårne, og cruiset det gikk fra.... Buvika.
Russen viste seg å være en kløpper til å danse.