For Senterpartiet er det viktig å bidra i utvikling av gode lokalsamfunn som inkluderer alle og gir gode oppvekstvilkår. Stor frivillighet og et godt kulturtilbud skaper trygghet og trivsel og gir et levende lokaldemokrati. Lysten til å bidra i samfunnet og følelsen av tilhørighet forsterkes.

I Melhus Kommune er frivilligheten stor, fra de som bidrar med utkjøring av mat til institusjoner og hjemmeboende til ansvarlige for ulønnede jobber som trenere, instruktører, dirigenter og skyssansvarlige for å nevne noen, til ulike arenaer hver dag, hver uke, året rundt, år etter år. Her ligger det mye frivillighet til grunn som ingen ennå har satt en prislapp på - for dette er det vi også kaller dugnad.

For at frivilligheten fortsatt skal blomstre bidrar kommunen med over 1,2 mill årlig til dekning av kostnader som lag og organisasjoner må dekke og Senterpartiet i Melhus ser hvor viktig bidraget er og vil arbeide for fortsatt å holde fokus på at bærebjelken holder, vårt motto er; et sterkt sentrum med levende bygder.

For Senterpartiet i MelhusKetil Reitan