Politiet opplyser i ei pressemelding at ytterligere en person er siktet etter at en mann i slutten av 30-årene ble funnet død i en bolig på Ler.

Avhør

Denne mannen er også siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Ifølge pressemeldinga ble denne mannen pågrepet i går kveld, men løslatt etter avhør. Mannen er i 20-årene.

- Mannen har ikke fått oppnevnt forsvarer. Politiet jobber med å finne ut mer om de to siktedes eventuelle rolle i saken, men etterforsker samtidig fortsatt med bred og åpen tilnærming, skriver politiadvokat Jørgen Aunet i pressemeldinga fra Trøndelag politidistrikt.

Obdokusjonsrapporten viser at mannen i slutten av 30-årene er påført vold.

Ifølge politiadvokat Aunet ble det planlagte avhøret med mannen i slutten av 20-årene, utsatt etter ønske fra siktede. Den formelle avhøret skulle skje i dag fredag klokka 09, opplyste forsvarer Arve Opdahl. Opdahl har opplyst til Trønderbladet at den pågrepne mannen i slutten av 20-årene, er fra Gauldalen og en nær bekjent. Politiet forsøkte å avhøre mannen helt i slutten i 20-årene torsdag kveld, men mannen var da for sliten til å bli avhørt ifølge advokat Opdahl.

Siden avhøret ble utsatt, er det heller ikke ifølge politiadvokat Aunet, avklart om mannen i slutten av 20-årene blir framstilt for fengsling eller ikke. Det har ikke lyktes Trønderbladet å få tak i advokat Opdahl. Ifølge politiet er det ikke oppnevnt bistandsadvokat for familien til den voldsutsatte mannen.

Les også: Advokaten til den siktede i 20-årene

Politiet fortsetter etterforskninga for fullt, og har fått bistand fra Kripos slik Trønderbladet omtalte på torsdag. I tillegg til undersøkelser, har politiet planer om å foreta ytterligere avhør.

Ønsker tips

Flere tips er kommet inn til politiet.

Imidlertid ønsker politiet gjerne flere tips, og gjerne fra dem som befant seg i området rundt Fremovegen der avdøde bodde i en enebolig, i tidsrommet mandag 23. januar klokka 22.30 til onsdag 25. januar klokka 13.

Tips kan ringes inn til politiet på 73 48 94 00.

Huset der mannen i slutten av 30-årene ble funnet død, er ved Fremovegen på Ler.