Februar er over og det ble en iskald avslutning på måneden. Det var månedens aller siste dag som var kaldest, og aller lavest temperatur ble det målt på Røros lufthavn med -35,5 grader. Den varmeste februardagen var på Sandstad på Hitra 9. februar, der var det da 7,2 varmegrader.

Mest nedbør i februar var det Åfjord som hadde, med 62,8 mm. Minst nedbør var det i Drivdalen, der kom det 8,6 mm nedbør i løpet av februar.

Hva synes du om at vi er inne i vinterens lengste kuldeperiode? Før i tida var det sprengkulde hver vinter, så dette må vi tåle. Var det noen som sa klimaendringer? Nå kan vi vel avkrefte global oppvarming? Huttemegtu, denne kulda ville jeg vært foruten! Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Hva synes du om at vi er inne i vinterens lengste kuldeperiode? Før i tida var det sprengkulde hver vinter, så dette må vi tåle. 100% Var det noen som sa klimaendringer? Nå kan vi vel avkrefte global oppvarming? 0% Huttemegtu, denne kulda ville jeg vært foruten! 0% Du har allerede stemt 1 stemmer