30-åringen har stort pågangsmot, og har tro på at det skal være mulig å få helårsliv for hotellet som i det siste for det meste har hatt laksefiskere og jobbpendlere som overnattingsgjester.

Nilsen har jobbet på hotell Fru Schøller i Trondheim, og har også hotellerfaring fra Sveits og USA. Hun bor på hotellet 14 dager i slengen, og pendler hjem de helgene hun kan ta fri.

Mer enn laksefiskere

- Sommersesongen var grei, men fiskerne var fortvilt over at det var lite vann i Gaula. Noen dro i stedet på sightseeing til Oppdal eller dro hjem litt tidligere. Andre fikk bra med fisk, så det var ikke bare elendighet. Men laksesesongen er bare tre av 12 måneder, sier Nilsen.

For å forlenge sesongen, legger eieren penger i å få fornyet hotellet slik at det framstår mer moderne og lysere. Planen er å gjøre hotellet til et treffsted enten det er for å ta en kopp kaffe lørdags formiddag eller en øl på kveldstid.

Badstua skal settes i stand, og festsalen er under oppussing slik at den blir ferdig til julebordssesongen. Skytesimulatoren i kjelleren er i flittig bruk, og Nilsen sier det kan være aktuelt å knytte kurs til den. Ellers er planen å satse på å få hotellet til å bli et attraktivt kurs- og konferansested, og Nilsen forteller at hotellet har møterom for over 100 personer.

Ønsker drift

Usikkerheten om hotellets drift har ført til mange spørsmål, og Nilsen blir overrasket når folk lurer på om det er bad kun på gangen. Hotellrommene er som rom flest, og har naturligvis bad.

- Det fine er at folk vil at hotellet skal eksistere, sier Nilsen som har fått mange kreative forslag til hva hotellet kan satse på. Ett av dem er spa, men det er ikke Nilsen så sikker på om det vil være mulig å realisere i første omgang. Hun håper for øvrig at lokalbefolkninga slutter opp om hotellet og ser det som et utested.

2. oktober blir det pangåpning av festsesongen, og da kommer Gluntan for å spille opp til dans i storsalen. I puben blir det musikk med diskjockey.

POPULÆRT: Mange stikker innom for å bruke skytestimulatoren nå før jakta, og daglig leder Camilla Nilsen håper at hotellet også kan brukes av dem som er på jakt etter et kurshotell eller et utested.