Oddvar Brå har solgt hjemgården på Hølonda og inviterer til gårdsauksjon. Boet går under hammeren på lørdag 20. april, klokken 10.00.

På søndag inviterer Flå Musikkorps til konsert i Horg kirke. Foto: Tor Arne Granmo / TB

Vårens Vakreste Eventyr

Førstkommende søndag 21. april kl. 18.00 inviterer Flå Musikkorps til Vårens Vakreste Eventyr i Horg Kirke.

I denne stemningsfulle konserten blir du omfavnet av vårens magi gjennom vakre vokalprestasjoner, strålende trompet fanfarer og hjertevarmende harmonier fra et kor i verdensklasse.

Danselinja ved Trøndertun feirer jubileum i Olavshallen på søndag. Foto: Thomas Olsen

Danselinjen runder 30 år

Trøndertuns danselinje feier 30 år med dans med jubileumsforestilling i Olavshallen søndag 21.april.

Forestillingen er en hyllest til dansen, til folkehøgskolene, til kvinnekraften. Ensemblet består av 25 kvinner fra hele landet, én fra Alaska.

Også over til sporten ...

Melhus herrer har åpnet med to strake seire i årets tredjedivisjon avd. 4. På søndag 21.april. klokken 15.00, tar de imot Stabæk 2 hjemme i Gruva. Blir det tre strake for de sorte og hvite?

Trønder-Lyn herrer spiller årets første hjemmekamp mot Kolstad på Sørøya Kunstgress klokken 16.00 på lørdag 20. april. Sesongen åpnet med seier borte mot Nidelv forrige helg, så dette virker lovende.

Troy Jules og Trønder-Lyn tok tre poeng borte mot Nidelv forrige helg. Til helga spiller de årets første hjemmekamp i serien. Foto: Jonas Frøland

Gimse/Melhus damer spiller hjemme mot Vestbyen på lørdag 20. april klokken 12.00. Årets to første kamper har bydd på en seier og et tap. Blir det tre poeng på lørdag?

Budal damer gikk på et stygg smell i årets første seriekamp. Det ble 5–1-tap mot Tiller 3. Kan det snu borte mot Strindheim TF2 på lørdag 20. april klokken 12.00?

Ghostbusters står igjen klare til å jage spøkelsene på dør. Foto: Sony Pictures

Kinoene byr på mange godbiter

For den som ikke er opptatt av sport, er det flere filmer på Melhus kino på søndag. Kung Fu Panda 4, Ghostbusters: Frozen empire og Back to black, står på menyen.

Støren kino er programmet enda mer rikholdig, med filmer alle dager utenom mandag.