Sjuende trinn ved Lundamo skole arrangerte OL siste dag før vinterferien. Det er tradisjon at sjuende trinn planlegger og gjennomfører en aktivitetsdag for resten av skolen på Lundamo hvert år, som en del av deres læreplan i kroppsøving. I år falt det naturlig å arrangere et OL.

Elevene hadde idémyldring rundt hvilke aktiviteter de ville ha med, etterpå ønsket de seg inn i arbeidsgrupper ut fra egne interesser, og fortsatte detaljplanleggingen.

Dette startet de med for rundt to uker siden, og det ble laget og hengt opp plakater, og alle elevene ventet spent på OL-dagen.

Gjennomføringen av Lundamo-OL startet med oppvarming til «Hode, skulder, kne og tå». Etterpå ble det delt inn i tre hovedaktiviteter, som var ballspill, akrobatikk og apparater og lek. Elevene var fordelt på grupper på tvers av klassetrinn, og i løpet av dagen var alle elevene innom alle gruppene.

Elever og lærere kan fortelle at her var det mye latter, høy puls og veldig godt samarbeid på tvers av trinn, til tross for et sterkt konkurranseinstinkt blant mange.

Det ble en flott avslutning før vinterferien for både store og små.