Clausenenga fra Kristiansund er med på Melhuscupen, og er den eneste klubben som overnatter.

Første gang på skole

To ganger tidligere har de overnattet i Melhus og da på hotell. Etter ei natt i gymsalen i c-bygget på Gimse skole synes de gymsalen er langt bedre. Det er første gang laget har overnatting på en skole.

- Det er veldig fine fasiliteter her og det er rent. En får mer lagfølelsen ved å overnatte i gymsalen enn å bo på hvert sitt rom. Dessuten var det nesten umulig å få tak i hotellrom siden det er fiskerimesse, Pstereofestival og Toppidrettsveka i Trondheim, sier mamma Maria Gustad.

Fikk sove

10 jenter og 10 gutter i 10-11-årsalderen samt 6 voksne overnattet i gymsalen, og det gikk helt greit å få sove bedyrer de. Klokka 22.30 skulle det være stille, og trener Jan Trygve Pedersen sier at ungene sovnet fort. De første våknet i 06-tida.

- Det er artig å overnatte her og jeg fikk sove. Jeg sov til klokka 07.30, sier Lucas (11).

Tina Elise (10) syntes det var gøy å overnatte i gymsalen og hun fikk også sove.

Tilrettelegging

Det er altså første gang Clausenenga har overnatting gjennom Melhus IL, og trener Jan Trygve Pedersen roser tilrettelegginga Melhus IL har gjort.

- Vi føler oss ivaretatt, sier Pedersen.

Melhuscupen er den eneste cupen de er med på der det er overnatting. Ellers deltar laget på lokale cuper.

Melhus IL holdt kontakt med laget for å høre om alt sto bra til og de ga også en fruktkasse for å understreke hvor velkommen Clausenga er.

Etter ei natt i gymsalen, spiste de frokost i SFO-lokalene og dro så til Gruva der Melhuscupen er. Clausenenga synes anlegget er meget bra.

Stor cup

174 lag er med på årets cup, og cupansvarlig Klas Hollakleiv forteller at de ønsker å vise at Melhuscupen kan være en overnattingscup.

Les også: Om Melhuscupen

I dag skal Clausenga spille på cupen, og de lover revansj etter at de fikk bank av Melhus i fjor.

Frokosten smakte godt ved langbordet.
Lørdag spilte jentene mot guttene som oppvarming og søndag morgen var det litt trening før lagene skulle være med på Melhuscupen.
Tina Elise (10) og Emilie (11) viser fram maskoten Teddy.
Cupansvarlig Klas Hollakleiv i Melhus IL.