Da Eggensvingen i Melhus sentrum omsider var ferdig reparert og asfaltert, viste det seg at store vanndammer blir stående på veien i dagevis.

Flere har henvendt seg til Trønderbladet fordi de er oppgitte over at det er så mye vann i veibanen i Eggensvingen. En innringer forteller at det ble nesten stopp for hans del da han kjørte forbi der.

En annen innringer tar opp situasjonen for fotgjengerne som endelig fikk fortauet tilbake.

- Fotgjengerne blir søkkvåte på grunn av vann som skvettes av bilistene som passerer den store vanndammen, sier innringeren.

Hun peker også på at blader faller ned fra de store bjørkene som står på naboeiendommen, og at de våte bladene gjør fortauet sleipt.

Årsaken til vannansamlingen er ifølge virksomhetsleder Jakob Storrø tett stikkrenne og sluk som ikke fungerer 100 prosent.

- Kommunen spurte Statens vegvesen som har ansvaret for veien, om de kunne gjøre noe. Svaret var at vegvesenet ikke har prioritert å bruke midler på dette. Vegvesenet har også ansvar for fortauet, sier Storrø.

Storrø sier at med de nedbørsmengdene som er nå, vil det være vann litt overalt.

- Avløpssystemene er ikke laget for å ta unna alt vannet. Så lenge vannet ikke gjør skade, må folk har forståelse, mener Storrø.