Næringsforeningen i Trondheimsregionen avdeling (NiT) Melhus arrangerer næringskonferanse i Melhus på torsdag, og byr på et velspekket program.

Innledere

Innledninga er ved Dag Runar Båtvik som er leder for fagrådet i NiT Melhus, og så forteller daglig leder Stein Helliksen om melhusbedriften Helsport. Ordfører Gunnar Krogstad vil deretter si noe om næringssatsinga til Melhus kommune. Trønderbladets redaktør Lars Østraat tar i sitt foredrag for seg hva næringslivet betyr for avisa.

- Hvordan komme for sent så tidlig som mulig, er tittelen på foredraget klinisk sosionom Mari B. J. Teig ved Blå Kors Lade Behandlingssenter holder. Temaet er rusproblemer hos ansatte i bedrifter.

Kombinertløper og melhusbygg Jørgen Graabak forteller om satsinga mot Lahti. Neste foredrag er ved næringslivsmannen Terje Roll Danielsen som var en av dem som ønsket å kjøpe Lundemo Bruk da fylkeskommunen la ut eiendom ut på åpent salg. Danielsen skal denne gangen ta for seg styrearbeid.

Nye Veier

Forventningene er nok store til foredraget direktør Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier skal holde. Nye Veier har ikke villet si noe om når E6 Skjerdingstad-Ulsberg skal bygges, og har i stedet bebudet at E6 Ranheim-Værnes går først. Samtidig har Nye Veier i et brev til ordfører Gunnar Krogstad bedt om at Krogstad stiller seg bak anbefalinga til Statens vegvesen og Nye Veier om å få for fire felt på Hovin og ingen avkjøring til Støren nord.

Les også: Åpner for fire felt likevel

Les også: Etterlyser informasjon til E6-berørte

I tillegg blir det foredrag ved Erik Haugane fra OKEA og Borgar Ljosland fra Parrotplay. Astrid Sæthers foredrag om Medalhus Andelslandbruk avslutter næringskonferansen.

Konferansen holdes på Trøndertun.