Vanligvis er det nokså rolig på dette tettstedet, men på 17. mai er det liv og røre fra morgen til kveld. Nasjonaldagen blir avsluttet med det politiet kaller, en bilparade. Trafikkreglene ble nok ikke fulgt under opptoget av biler, men politiet valgte å holde seg unna tettstedet denne kvelden. Tidligere har det vært feiret at gjenomgangstrafikken er borte, og sentrum har fått en oppgradering slik at det også utenom nasjonaldagen skal være liv og røre. Her er det skole, barnehage, kirke, butikker, serveringssteder, holdeplasser for kollektivtrafikken og annet som hører til et tettsted. Lakseførende elv renner også forbi.

Om du vet hvilket tettsted vi er på, kan du sende SMS med kodeord TB HVOR, svaret ditt, navn og adresse til 2399 innen onsdag 7.juni . Det er gratis å delta i konkurransen bortsett fra kostnadene til din teleoperatør med å sende SMS.

Riktig svar på forrige ukes konkurranse var Melhus, og bildet viste Melhus janitsjarkorps. Sara Reitan Skogstad, Ler er trukket ut som vinner.