Nyttårshelga ble alt annet enn rolig for politiet som hadde flere oppdrag i Melhus, Midtre Gauldal, Skaun og Klæbu.

Slåssing på campingplass

Natt til 1. nyttårsdag fikk politiet flere meldinger om at det pågikk slåssing på Hove camping ved innsjøen Ånøya der partene var i ei campingvogn.

– Far og sønn hadde røket uklar. Det kom inn flere meldinger om at det pågikk slåssing. Da en politipatrulje kom til stedet, var det rolig og partene lå og sov. Politiet ville ikke vekke dem for å foreta avhør. Det er mulig at det blir anmeldelse i etterkant, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt.

På nyttårsaften fikk politiet melding om ettermiddagen at det var utøvd vold i forbindelse med et samlivsbrudd i Klæbu, mens politiet fikk melding klokka 22.10 om at en person i Melhus var så beruset at vedkommende ikke klarte å ta vare på seg selv.

– En nabo hjalp den berusede personen hjem, men naboen var usikker på om personen klarte å ta vare på seg selv. Det ble sendt hjemmesykepleie til personen, og dette var i utgangspunktet en person som hadde bistand fra helse fra før, sier Aaslund.

Brann og rev

Tidligere på dagen rykket nødetatene ut til en brann i en bolig i Meieriskogen i Børsa. Meldinga kom til politiet klokka 18.29. Det var ifølge politiet, røyk i huset. Brannen skal ha vært i ei gassflaske som var koblet til en gasskomfyr.

– Brannvesenet tok med gassflaska til et sikkert sted. Det er ingen skade ellers i forbindelse med brannen, sier operasjonsleder Aaslund.

Politiet skal ha fått opplyst om at gasskomfyr/gassflaske nylig var blitt kjøpt på Finn.no.

Politiet fikk også melding om at det var en mulig skadd rev i Singsås, og operasjonslederen sier at melderen ble koblet til viltnemnda.