Rekordlangt 17. mai-tog i Melhus sentrum.

Aldri har vel 17. mai-toget i Melhus sentrum vært så langt, og aldri har så mange møtt fram til 17. mai-feiring der, som i år.

Årets 17. mai-tog gikk for første gang i miljøgata i Melhus sentrum, og en stolt ordfører Erling Bøhle gikk i spissen sammen med lensmann Monica Brækken. Deretter fulgte elever fra skolene Brekkåsen, Gimse og Høyeggen, og så barnehagene. Dessuten gikk representanter fra lag og organisasjoner i toget. I toget var det to korps, og disse var Melhus skolemusikkorps og Melhus janitsjarkorps. Langs miljøgata var det tettpakket med folk som sto for å se på toget. Før sentrumsarrangementet startet, var toget todelt og kom fra henholdsvis øst- og vestsida.

I MILJØGATA: 17. mai var det første gang toget gikk i miljøgata. Først gikk lensmann Monica Brækken og så ordfører Erliing Bøhle.
BUNADSKLEDD: Frida Haugen stilte i bunad, og det gjorde også hunden Lea. Bunaden til hunden er sydd av Frida.
HVIL: Bernhard Bakken, Andre Fagerdal og Dag Roar Johnsen tok en pust i bakken før sentrumsarrangementet startet. De er russ ved Melhus videregående skole, og de forteller om ei fin russetid bortsett fra at noen ødela russeteltet til 6000-7000 kroner.
FORSANGERE: Vibecke Paulsen Grønning, Judith Johanne Grønning, Sigrid Gimse Estenstad, Hedda Mathisen og Malin Elisabeth Bergeng ga sanghjelp underveis i arrangementet.
TALE: Russepresident Tonje Bellingmo Onsøien holdt en god og tankevekkende tale.
HIPP HURRA: Festkledde barn i 17.mai-toget i Melhus sentrum.