Det var Trond Arne Berge fra Hovin som ble nominert til den med sine spennende og nok litt spesielle naturbilder. Han nådde ikke helt opp, men var likevel utrolig fornøyd med å være en av de fem nominerte av de 150 utstillerne.

Louvre i Paris

Nå er det ikke bare på Rennebumartnan han ble lagt merke til, han begynner også å få et navn internasjonalt.

Året 2016 kan det trygt fastslås av det har tatt av for fotografen fra Hovin. Han har stilt ut bilder i New York, Firenze og Venezia, men han er også nøye med å legge til at det betyr mye for ham å få være med på utstillinger her i Norge.

Da trekker han frem Trondheim, Råkvåg og Lesja som steder han har vist sine bilder. Han blir nesten litt blyg når det blir snakk om utstillinger han skal delta på senere i høst, som Monaco og og Tokyo og ikke minst Louvre i Paris i desember.

–Joda, det er nesten ikke til å tro, men det er faktisk sant at jeg skal være med med fire bilder der i desember, forteller han med et bredt smil. Han synes at det på mange måter kan virke uforståelig at han som fotograf fra Hovin skal være med på en utstilling i Louvre i Paris.

De andre utstillerne fra Melhus vi snakket med på lørdag, var fornøyd med responsen fra de besøkende. Flere hadde vært med i flere år, Steinar Aasen var der for første gang med sin Cubastol og var litt overrasket over den store interessen for sitt produkt.

Jan Berg er på sine pensjonistdager utrolig produktiv med sine malerier som det også på hans tredje Rennebumartna fikk stor interesse for. Det samme med Steinar Garberg fra Skaun som på sin 15. martna i Rennebu aldri har hatt større salg.

Fornøyd

Aud Inger Roset og Odd Peder Helgemo fra Lundamo også førnøyd med og selv om det på lørdag var tett mellom regnbygene, ble humøret blant de besøkende bedre da Jazzmazzørene med de fleste musikerne fra Melhus spilte opp med gladjazz både inne og utendørs.

tronderbladet@tronderbladet.no