Dagen startet med sang, musikk og underholdning av Bendik Ulla og Even Moen Jensen i gruppen Mandarinsaft. Showet ble mottatt med latter og glede, og barna kunne sikkert tenkt seg mer, men de var ikke vanskelig å få med seg da det ble servert pizza til alle barn og inviterte gjester.

Les også: - Mer fiskepinner i barnehagen

Begynnelsen

Liøya barnehage på Støren ble bygd av Trygge barnehager for barn som ikke hadde barnehageplass. Til å begynne med holdt de til på Vårvolden Camping, ettersom bygget ikke ble ferdig til planlagt tid i august i 2005.

– Da var vi mellom 20 og 30 barn og leide fire campinghytter og et kjellerlokale uten innlagt vann, forteller styrer/daglig leder Heidi Simensen.

Rundt 30 ansatte

Den gangen var det syv ansatte, og alle disse er også i dag ansatt i barnehagen. I dag er det totalt 94 barn og nærmere 30 ansatte hvor tre av disse er menn. I 2013 ble det en påbygging som er for de 36 eldste barna.

– Vi syntes det var på sin plass å feire de ti første årene og det var da naturlig å invitere også varaordfører Harald Rognes som også hadde en hilsningstale til oss, forteller Simensen.

FULGTE MED: Halvor og Einar fulgte intenst med i underholdningen.
BLOMSTER: Varaordfører Harald Rognes overleverte blomster til styreleder i barnehagen, Kenneth Moe.
FLYVETUR: En del av underholdningen som var ekstra spennende var denne figurens flyvetur med en spesiell fallskjerm.