– De ansvarlige for handlingen har meldt seg og gjort opp for seg, skriver Støren Sportsklubb på sin Facebook-side.

Fredag ble det oppdaget at noen hadde veltet et fotballmål på banen i Støren idrettspark. En video som ble lagt ut på Facebook, viste at russ i mørke klær var ute på banen. Støren Sportsklubb politianmeldte hærverket. Det var også kastet mye søppel på banen.

– Veldig trist

– Dette skjedde på fredag, og det er ganske tydelig at det er russ som har gjort det. Styret snakket sammen om det som har skjedd, og vi synes det er veldig trist at fotballmål ikke får stå i fred, sa avtroppende leder June Haukdal i Støren Sportsklubb i Trønderbladets nettavis.

Fotballmålet gikk i stykker, og Haukdal slo fast at det ikke ville ha gått så bra om noen hadde stått under fotballmålet da det ble herjet med det. Russepresident Jonas Tronsaune sa i Trønderbladet at det ikke var rødrussen som sto bak hærverket.

Nå har Støren Sportsklubb varslet at noen har meldt seg.

– Det viser mot å skulle stå frem og ta konsekvensene, og det vil vi berømme. Sportsklubben legger derfor dette bak seg og håper russen fremover kan ha en fin tid, skriver idrettslaget på Facebook-siden.

Inviterer til dugnad

Støren Sportsklubb skriver også at de ønsker å invitere/oppfordre russen ti lå møte på dugnad 8. mai i idrettsparken i tidsrommet 18–20 .

– For å stå frem som et godt eksempel og gjøre en innsats for lokalsamfunnet og idretten, skriver idrettslaget i oppdateringa.