- Melhusfestivalen er berget ett år til. Vi har booket det første bandet allerede, og bandet vil bli en av festivalens highliners, sier arrangør Per Evjen.

Evaluering

Mandag kveld var det evalueringsmøte for Melhusfestivalen, og arrangørene Per Evjen og Kristian Lorvik har besluttet å arrangere festivalen i alle fall neste år. Resultatmessig fikk festivalen i balanse, og Evjen sier at det vil være en del utgifter som de tok i år som de slipper å ta neste år.

Hvilket band som er booket, vil ikke Evjen si noe om før avtalen er helt i boks. Derimot er han klar på at alle band neste år skal være norske. I år hyret arrangørene inn Johnny Logan og Smokie, og de trakk bare 733 betalende. Det synes Evjen er altfor dårlig.

Les også: 2000 ville feste med Hellbillies og D.D.E

Norske band

- Med størst sannsynlighet blir det bare norske band neste år. Vi kommer til å ha festivalen over to dager som i år, og vi kommer til å legge rette programmet fredag kveld mot ungdom, sier Evjen.

Evjen sier at de alt i alt er fornøyd med årets festival. På to dager kom det 3500 besøkende. Tallet er inkludert familiearrangementet. Familiedagen var gratis, og samlet i underkant av 1000. Neste år blir det også familiedag med gratis inngang og gratis servering av pølse og drikke.

Skjenkekontrollen kom lørdag kveld, og Evjen sier at tilbakemeldinga var terningkast 6.

Les også: Ros fra politiet

Samarbeid

Neste års festival blir 2. og 3. juni.

- Vi ønsker å gå i samarbeid med alle arrangører i Gauldalen fordi vi ikke ønsker å ta kråkefot på andre arrangører, sier Evjen.

Les også: Om Topp 4

Gimse IL har bestemt seg for å legge Topp 4 til ei anna helg enn Melhusfestivalen fordi erfaringa var at en del slet med å komme seg opp i tide på søndag. Lørdag var det stort traktorarrangement på Øysand, og Evjen tror det vil være rom for begge type arrangementer fordi de trekker ulike aldersgrupper.

Les også: Om traktortrekkinga

Per Evjen er for øvrig manager for Too Far Gone, og han forteller at melhusbandet naturligvis kommer til Melhus snart.

Publikum benket seg til fest i Bankhallen.
Arrangør Per Evjen sto på sent og tidlig for å få til en godt planlagt festival. Nå håper han Melhusfestivalen er kommet for å bli.
Folksomt i hallen.