Natt til mandag har noen kjørt med bil på kunstgressbanen på Brekkåsen stadion, og leder Vidar Krogh-Albertsen i fotballavdelinga i Gimse IL synes det er trist og hårreisende at noen har oppført seg på denne måten.

Kan bli dyrt

- Det er forferdelig når noen ødelegger for ungdom på Brekkåsen. I verste fall må vi bytte ut hele matta, sier Krogh-Albertsen.

Gimse IL har lagt ned mange dugnadstimer og penger i kunstgressbaner på Brekkåsen stadion, og banene har vært som det andre hjemmet for mange barn og unge. Banene er også flittig brukt i friminutter for ungene på Brekkåsen skole som ligger like ved.

Ønsker tips

På en bane er det nå tydelige spor etter bilkjøring, og Krogh-Albertsen forteller at hærverket har skjedd natt til mandag. Nå håper han at folk kan gi tips om hvem som står bak hærverket.

- De som har gjort dette, har gjort det med tydelig hensikt siden de har åpnet en port for å komme seg inn på banen, sier Krogh-Albertsen.

Lignende type hærverk opplevde idrettslaget for omtrent ti år siden, men da på naturgressbane.

Styret i fotballavdelinga skal nå møtes for å avgjøre hva som skal skje videre, og vil da ta opp spørsmålet om hærverket skal politianmeldes.

Vidar Krogh-Albertsen er leder for fotballavdelinga i Gimse IL. Bildet er tatt i fjor.