Budal ungdomslag arrangerte karnevalet i samarbeid med Folkeakademiet. Det er noen år siden det ble arrangert barnekarneval.

- Det var på tide nå, sier Stine Krigsvoll i ungdomslaget.

Sammen med blant andre Ida Elise Indseth serverte hun pølser med brød og popcorn i kiosken.

Det var stor stemning blant de utkledde. Varmt popcorn var en virkelig slager, og noen tok seg også tid til en pølse i brød i mellom slagene.

LIV OG RØRE: Karneval er populært, og disse jentene slo like godt til med en svingom.
HEKS: Sandra Broen var dagens heks.
NØYE PLANLAGT: Disse jentene kunne fortelle at de hadde brukt lang tid på å gjøre seg klare til karnevalet. Fra venstre: Elise Broen var vampyr, Oda Svardal Berg var selve djevelen, Tonje Heksem gikk rundt som zombie, det samme gjorde Katrine Beate Svardal, mens Signe Broen Kongsvik var hakkespett, som Ole, Dole og Doffen er det i Donald Duck.
TAR FART: Pippi i kjent stil: Skliende nedover gelenderet.
MATPAUSE: Martin Kolstad er Spiderman. Men helten må ha mat: Popcorn gjorde susen.
DYRELIV: Skumle og ikke fullt så skumle dyr hadde tatt veien til karnevalet på lørdag. Sara Sigridsdatter Solem hadde kledd seg ut som tiger, mens Kari Røttum tok på seg rollen som kanin. – Jeg er en tiger som liker brus og popcorn, sa Sara.
GOD STEMNING: Ingenting å si på humøret til disse tre. Marit Storsæther (til venstre) hadde tatt på seg prinsessekjolen, mens Mari Krigsvoll (i midten) var cheerleader. Nora Øyen (til høyre) gjorde som Marit; hun var prinsesse for dagen.
HOLDT VAKT: Ikke noe å frykte når disse to holder vakt. Henrik Broen (til venstre) var pirat, mens Esten Solem var ridder.